Fortsätt till huvudinnehåll

Sammanfattning av reningskur



Nu har jag kommit till sluttampen av steg två i mitt reningsprogram, och det kan vara dags att summera vad som hänt hittills.
Jag blev ju av med vad jag tror var bindvävsinflammation efter bara några dagar med det kolloidala silvret. Det var en diffus, molande, outhärdlig smärta i HELA kroppen. Den är borta, och återkommer bara efter överansträngning (vilket ju iofs händer titt som tätt).
Candidan försvann efter några dagars zappande, och det "döda" i skallen blev bättre direkt jag började spraya med en spray gjort av saften från Pomeransblomma(?). Denna spray påstås främja återbildandet av stamceller i kroppen, inte vet jag, men man känner att det händer saker direkt man sprayar, både i huvudet och bak i korsryggen. Den sägs också var en riktigt stark antioxidant.

Effekten bak i ryggen har kommit smygande. Där jag har en känsla av ett blödande öppet sår, känns det som om det pågår en läkningsprocess. Förut blev det bara värre och värre, men det har vänt.
Orken smyger sig också tillbaka, och motivationen, men där finns mycket kvar att önska. Morgontröttheten och hjärndimman har minskat, nu känner jag mig som en människa efter ca två timmars kaffedrickande på morgonen, förut tog det fyra timmar...

Idag ska jag göra leverrensningen, den beskrivs bra och utförligt på Sanna Ehdins sida, så jag länkar till den här.
Det blir spännande, eftersom det finns risk att man blir ordentligt medtagen. Men det tar jag, det är inga problem, bara det blir bättre med tiden.

Så idag fram till två ska jag bara äta råris och grönsaker och frukt, och dricka grönsaksjuice. Inget fett. Inga problem, även om jag ska hälsa på en väninna på förmiddagen. Hon är införstådd med mitt projekt, så det blir inga bullar... ;-)

Jag har länge känt att jag vill inte äta sådant som jag vet är onyttigt för kroppen längre, och jag vill också byta ut morgonkaffet mot något nyttigare. Jag hoppas den här kuren ger den skjuts jag behöver för att orka göra de förändringar jag vill. Igår kväll åt jag min sista bulle, kanske för livet. Den var verkligen superäcklig! Om jag har den smaken i minnet kommer jag inte vilja ha fler...

Återkommer om kuren ikväll eller imorgon...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kolloidalt silver

Visste du att det finns en enkel hjälp att få som kan råda bot på flera av våra vanligaste infektioner? Hjälpen heter kolloidalt silver – en substans som består av destillerat vatten och miljarder små silverpartiklar. Silver har använts som botemedel/läkemedel i över hundra år. Källa Text: Marina Ahlm / Bild: Freedigitalphoto Bakterier, virus  och svampar orsakar många av de mindre sjukdomar vi drabbas av idag, allt från snuva och förkylningar till matförgiftning. Vi får många av dessa sjukdomar då vi vistas bland människor som går och sprider dessa mikroorganismer. Genom att spraya kolloidalt silver i näs-, mun- och halsregionen, så kan vi döda många virus och bakterier som annars skulle föröka sig tillräckligt mycket för att kunna göra oss sjuka om mottagligheten för det finns. Det har  sedan urminnes tider varit ett känt faktum att silver är ett av de mest effektiva ämnen som finns för att ta död på bakterier, svampar och virus. I kolloidal form är silver...

Kjerstis mat och prat: Ännu ett glutenfritt surdegsformbröd - fullproppat med frukt och frön

Kjerstis mat och prat: Ännu ett glutenfritt surdegsformbröd - fullproppat med frukt och frön Kjersti har gjort det igen, eller rättare sagt, hon gjorde det innan! Ett superbra glutenfritt recept, helt underbart gott! Jag hade Jyttemjöl hemma, så jag kollade runt på hennes blogg vad jag skulle kunna baka utav det, och fastnade för detta recept, främst för att jag hade allt som behövdes hemma. Så gott! Mackkvällarna är räddade, detta är ingen uppoffring att äta istället för det vanliga brödet... Min variant blev lite annorlunda, beroende på skafferistatusen. Här följer Kjerstis recept, med mitt substitut i parentes: 50 g färsk jäst 5 dl äppelmust  (eller vatten) 1/4 dl kallpressad avocadoolja (rapsolja) 1 dl pumpafrön 1 dl solrosfrön 150 g torkad, blandad frukt - jag tog fikon, aprikoser och dadlar (jag tog aprikoser och aronia) 5 dl Jyttemjöl Mix - orange påse 4 msk glutenfritt surdegspulver 1 msk fiberhusk 2 tsk salt (Jag lade till ca 1 msk nyponskal...
Majs- och kikärtsbiffar med zucchini Hihi, det verkar som att inläggen kommer med en halv dags förskjutning... Igår till middag gjorde jag kikärtsbiffar med majs i. Jag har lånat några vegetariska kokböcker på biblioteket, vilken guldgruva! I en av dessa böcker ( Stora vegetariska kokboken ) stod det att man kan göra biffar av enbart blötlagda, ej kokta , kikärtor, och att de då håller ihop bättre. Vilken upptäckt! Nu blev biffarna jättebra, förut har de alltid blivit misslyckade och velat ramla sönder. Egentligen säger det sig själv, när man tänker efter. Man gör ju inte köttbullar av stekt köttfärs heller... Nu blev det kaos innan jag fick fram maten på bordet, en vän ringde mitt under matlagningen, och min man kom hem från jobbet lite senare än vanligt. Därför hann jag inte ta kort på dessa utmärkta kikärtsbiffar, eftersom till och med tonåringarna gillade dem, och därmed länsade faten! De små var däremot mycket skeptiska, men smakade motvilligt. Majs- och kikärtsbiffar ...