Fortsätt till huvudinnehåll

Bakslag

Jag skrev ju igår om hur bra jag börjat må jämfört med tidigare. Då är jag ju sådan, att jag inte kan låta bli att planera och dra igång en massa projekt i huvudet, svårt att hålla en lagom växel på önskningarna. För att börja orka alla de där roliga sakerna som börjar snurra runt i mitt huvud, vet jag ju att jag måste träna.

Sagt och gjort, igår körde jag först ett mjukt yogapass på 20 minuter, ingen styrka eller så, bara uppmjukande och en serie rörelser som lägger bäckenet och ryggen på plats så gott det går. På eftermiddagen fick jag för mig att jag skulle köra sjukgymnastprogrammet också, jag brukar ju välja antingen eller, aldrig köra både och samma dag. Jag kände ju efter en stund att det blev för mycket, att jag hade blivit högmodig ;-), så jag pausade, vilade, och sedan var det ju dags att hämta barnen, laga middag och allt det där. Nu blev middagen enkel, bara massa olika rester, men man ska ju ändå befinna sig i köket...

På kvällen var jag så dålig att jag bara låg och skakade av frossa och feber, det blir så när jag överansträngt mig. Det är ju lätt att känna sig modfälld, när man varit så glad och känner att det går framåt, hatar bakslagen. Jag tycker ändå att det är mycket lättare att stå ut, när feberanfallen kommer av att jag faktiskt gjort lite mer än vanligt, om än aldrig så lite, jämfört med förut, när jag mådde så även om jag bara legat och vilat hela dagen.

Idag har jag ändå lyckats återhämta mig ovanligt bra, med tanke på hur jag mådde igår kväll. För några veckor sedan skulle "dagen efter" ha varit en blank dag, när jag inte åstadkommer något. Idag har jag ändå påbörjat tårtan, och bottnen är klar... :-)

Om jag får fortsätta må så här är jag nöjd, klart jag hoppas på att bli frisk och stark igen, men detta går att leva med, jag orkar vara på gott humör gentemot min familj...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kolloidalt silver

Visste du att det finns en enkel hjälp att få som kan råda bot på flera av våra vanligaste infektioner? Hjälpen heter kolloidalt silver – en substans som består av destillerat vatten och miljarder små silverpartiklar. Silver har använts som botemedel/läkemedel i över hundra år. Källa Text: Marina Ahlm / Bild: Freedigitalphoto Bakterier, virus  och svampar orsakar många av de mindre sjukdomar vi drabbas av idag, allt från snuva och förkylningar till matförgiftning. Vi får många av dessa sjukdomar då vi vistas bland människor som går och sprider dessa mikroorganismer. Genom att spraya kolloidalt silver i näs-, mun- och halsregionen, så kan vi döda många virus och bakterier som annars skulle föröka sig tillräckligt mycket för att kunna göra oss sjuka om mottagligheten för det finns. Det har  sedan urminnes tider varit ett känt faktum att silver är ett av de mest effektiva ämnen som finns för att ta död på bakterier, svampar och virus. I kolloidal form är silver...

Kjerstis mat och prat: Ännu ett glutenfritt surdegsformbröd - fullproppat med frukt och frön

Kjerstis mat och prat: Ännu ett glutenfritt surdegsformbröd - fullproppat med frukt och frön Kjersti har gjort det igen, eller rättare sagt, hon gjorde det innan! Ett superbra glutenfritt recept, helt underbart gott! Jag hade Jyttemjöl hemma, så jag kollade runt på hennes blogg vad jag skulle kunna baka utav det, och fastnade för detta recept, främst för att jag hade allt som behövdes hemma. Så gott! Mackkvällarna är räddade, detta är ingen uppoffring att äta istället för det vanliga brödet... Min variant blev lite annorlunda, beroende på skafferistatusen. Här följer Kjerstis recept, med mitt substitut i parentes: 50 g färsk jäst 5 dl äppelmust  (eller vatten) 1/4 dl kallpressad avocadoolja (rapsolja) 1 dl pumpafrön 1 dl solrosfrön 150 g torkad, blandad frukt - jag tog fikon, aprikoser och dadlar (jag tog aprikoser och aronia) 5 dl Jyttemjöl Mix - orange påse 4 msk glutenfritt surdegspulver 1 msk fiberhusk 2 tsk salt (Jag lade till ca 1 msk nyponskal...
Majs- och kikärtsbiffar med zucchini Hihi, det verkar som att inläggen kommer med en halv dags förskjutning... Igår till middag gjorde jag kikärtsbiffar med majs i. Jag har lånat några vegetariska kokböcker på biblioteket, vilken guldgruva! I en av dessa böcker ( Stora vegetariska kokboken ) stod det att man kan göra biffar av enbart blötlagda, ej kokta , kikärtor, och att de då håller ihop bättre. Vilken upptäckt! Nu blev biffarna jättebra, förut har de alltid blivit misslyckade och velat ramla sönder. Egentligen säger det sig själv, när man tänker efter. Man gör ju inte köttbullar av stekt köttfärs heller... Nu blev det kaos innan jag fick fram maten på bordet, en vän ringde mitt under matlagningen, och min man kom hem från jobbet lite senare än vanligt. Därför hann jag inte ta kort på dessa utmärkta kikärtsbiffar, eftersom till och med tonåringarna gillade dem, och därmed länsade faten! De små var däremot mycket skeptiska, men smakade motvilligt. Majs- och kikärtsbiffar ...