Fortsätt till huvudinnehåll

Effekten håller i sig!

Jag fortsätter ta mitt kolloidala silver, och jag mår bättre än jag gjort på länge. Jag är fortfarande svag och kraftlös, MEN smärtorna som fanns dygnet runt oavsett vad jag gjorde är borta! Nu får jag ont när jag anstränger mig och gör något, och det kan jag ta. Orsak och verkan, helt OK. Men det är ju de där 78 miljoner smådjävlarna som befinner sig inuti kroppen dygnet runt, och slåss, nyps, skriker och lever rövare, det går inte stå ut med. Och de har tystnat! Det är så skönt! Och på morgonen brukar det kännas som att jag ska dra runt på 100 kg bly, nu är jag mer nästan normalt morgonstel, bara.

Jag har kunnat dra ner på morfinet, och målet är att orka trappa upp träningen. Idag har jag redan tränat 20 min lätt yoga, jag som inte ens knappt har vaknat vid den här tiden i vanliga fall...

Det är som om kroppen har skrikit efter något, som om det verkligen fattats något, som nu är på plats. Kanske som när en bil saknar olja? Vet inte hur det blir då, men jag inbillar mig att den skulle gå ganska trögt till slut. Tänk vad mycket vi förbiser när vi inte bryr oss om vad vi stoppar i munnen, hur ska kroppen kunna fungera när den inte får det den behöver i form av näringsämnen?

Vi konstgöder våra jordar, och vad är det de tillsätter? Finns kunskapen om alla grundämnen som bör finnas i jordarna? Kanske på ekologiska odlingar, där återför man ju naturens egen gödning, och naturen funkar nog bäst om den får sköta sig själv. När kossor och grisar (och vi också) då äter spannmål som är uppskrämt med konstgödsel, istället för att gå runt på en äng och beta örter och gräs, innehåller då köttet och mjölken alla näringsämnen de skulle kunna göra? Jag tror inte det. Sedan kan man ju diskutera vad man ska äta öht, men hur som helst, så tror jag vår industriella matproduktion skadar oss. Och våra barn! Om inte barnen får den näring de behöver, vad blir det för konsekvenser? För att inte tala om alla miljögifter vi utsätter dem för... Usch, jag blir mörkrädd när jag börjar tänka på det...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kolloidalt silver

Visste du att det finns en enkel hjälp att få som kan råda bot på flera av våra vanligaste infektioner? Hjälpen heter kolloidalt silver – en substans som består av destillerat vatten och miljarder små silverpartiklar. Silver har använts som botemedel/läkemedel i över hundra år. Källa Text: Marina Ahlm / Bild: Freedigitalphoto Bakterier, virus  och svampar orsakar många av de mindre sjukdomar vi drabbas av idag, allt från snuva och förkylningar till matförgiftning. Vi får många av dessa sjukdomar då vi vistas bland människor som går och sprider dessa mikroorganismer. Genom att spraya kolloidalt silver i näs-, mun- och halsregionen, så kan vi döda många virus och bakterier som annars skulle föröka sig tillräckligt mycket för att kunna göra oss sjuka om mottagligheten för det finns. Det har  sedan urminnes tider varit ett känt faktum att silver är ett av de mest effektiva ämnen som finns för att ta död på bakterier, svampar och virus. I kolloidal form är silver mer effektivt

Makrobiotisk mat

Jag strävar ju efter att hitta en kost som fungerar, som jag mår bra av, helst som även barnen kan äta och må bra av, som är lättlagad, inte för dyr... Omöjligt uppdrag? Tja, jag ger mig inte... Nu har jag börjat googla på makrobiotisk kost, finns massor av inspiration på nätet. Jag mår ju inte bra av vete och gluten, men klarar mig inte heller utan kolhydrater. Min syster mår jättebra på lchf, men jag blir sjuk av det. Jag tror att vi alla är olika, och behöver lyssna på våra kroppar vad de vill ha, och min kropp måste ha kolhydrater (också). Men det finns ju så mycket annat än vete, råg och korn! Hirs, bovete, quinoa, amaranth osv, och just dessa finns det mycket av inom makrobiotisk kost. (bild från livibalans.se) Idag provade jag ett recept, ganska lättlagat, gott, och känns supernyttigt! :-) Här, på livibalans.se , finns ett recept på en hirsgryta som dessutom är basisk. Kolla runt på övriga recept också, superbra sida! Hon som skriver är dessutom med i Buffés senaste

Kjerstis mat och prat: Glutenfria långpannerutor med krämig chokladglasyr...

Ett till favoritrecept från Kjersti, detta har jag gjort flera gånger, och barnen ÄLSKAR dessa kakor. Hon har verkligen nästan alla glutenfria recept man kan behöva, jag kollar alltid där först när jag letar efter ett nytt recept, eftersom allt jag provat från hennes blogg lyckats. 150 g smör  1 dl mjölk - havremjölk i vårt fall 4 stora ekologiska ägg 2½ dl ljust rårörssocker - idag tog jag vanligt vitt strösocker, det var vad jag hade hemma (mindre nyttigt) 1 3/4 dl teffmjöl - idag blev det Jytte original 1 3/4 dl rårismjöl - idag blev det vanligt rismjöl 2 msk rå kakao 2 tsk fiberhusk 2 tsk bakpulver 2 krm salt Glasyr: 125 g smör  1 stort ekologiskt ägg 2 dl kokosblomsflorsocker - går alldeles utmärkt med vanligt, men inte lika nyttigt 3 msk rå kakao 1 tsk vaniljsocker ca 1 dl kokosflingor Smält smör/margarin och tillsätt mjölken. Ställ åt sidan att svalna. Vispa ägg och socker riktigt pösigt och fluffigt. Blanda ihop mjölsorterna med kakao, husk, bakpulver och sal