Fortsätt till huvudinnehåll

Effekten håller i sig!

Jag fortsätter ta mitt kolloidala silver, och jag mår bättre än jag gjort på länge. Jag är fortfarande svag och kraftlös, MEN smärtorna som fanns dygnet runt oavsett vad jag gjorde är borta! Nu får jag ont när jag anstränger mig och gör något, och det kan jag ta. Orsak och verkan, helt OK. Men det är ju de där 78 miljoner smådjävlarna som befinner sig inuti kroppen dygnet runt, och slåss, nyps, skriker och lever rövare, det går inte stå ut med. Och de har tystnat! Det är så skönt! Och på morgonen brukar det kännas som att jag ska dra runt på 100 kg bly, nu är jag mer nästan normalt morgonstel, bara.

Jag har kunnat dra ner på morfinet, och målet är att orka trappa upp träningen. Idag har jag redan tränat 20 min lätt yoga, jag som inte ens knappt har vaknat vid den här tiden i vanliga fall...

Det är som om kroppen har skrikit efter något, som om det verkligen fattats något, som nu är på plats. Kanske som när en bil saknar olja? Vet inte hur det blir då, men jag inbillar mig att den skulle gå ganska trögt till slut. Tänk vad mycket vi förbiser när vi inte bryr oss om vad vi stoppar i munnen, hur ska kroppen kunna fungera när den inte får det den behöver i form av näringsämnen?

Vi konstgöder våra jordar, och vad är det de tillsätter? Finns kunskapen om alla grundämnen som bör finnas i jordarna? Kanske på ekologiska odlingar, där återför man ju naturens egen gödning, och naturen funkar nog bäst om den får sköta sig själv. När kossor och grisar (och vi också) då äter spannmål som är uppskrämt med konstgödsel, istället för att gå runt på en äng och beta örter och gräs, innehåller då köttet och mjölken alla näringsämnen de skulle kunna göra? Jag tror inte det. Sedan kan man ju diskutera vad man ska äta öht, men hur som helst, så tror jag vår industriella matproduktion skadar oss. Och våra barn! Om inte barnen får den näring de behöver, vad blir det för konsekvenser? För att inte tala om alla miljögifter vi utsätter dem för... Usch, jag blir mörkrädd när jag börjar tänka på det...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kolloidalt silver

Visste du att det finns en enkel hjälp att få som kan råda bot på flera av våra vanligaste infektioner? Hjälpen heter kolloidalt silver – en substans som består av destillerat vatten och miljarder små silverpartiklar. Silver har använts som botemedel/läkemedel i över hundra år. Källa Text: Marina Ahlm / Bild: Freedigitalphoto Bakterier, virus  och svampar orsakar många av de mindre sjukdomar vi drabbas av idag, allt från snuva och förkylningar till matförgiftning. Vi får många av dessa sjukdomar då vi vistas bland människor som går och sprider dessa mikroorganismer. Genom att spraya kolloidalt silver i näs-, mun- och halsregionen, så kan vi döda många virus och bakterier som annars skulle föröka sig tillräckligt mycket för att kunna göra oss sjuka om mottagligheten för det finns. Det har  sedan urminnes tider varit ett känt faktum att silver är ett av de mest effektiva ämnen som finns för att ta död på bakterier, svampar och virus. I kolloidal form är silver...

Kjerstis mat och prat: Ännu ett glutenfritt surdegsformbröd - fullproppat med frukt och frön

Kjerstis mat och prat: Ännu ett glutenfritt surdegsformbröd - fullproppat med frukt och frön Kjersti har gjort det igen, eller rättare sagt, hon gjorde det innan! Ett superbra glutenfritt recept, helt underbart gott! Jag hade Jyttemjöl hemma, så jag kollade runt på hennes blogg vad jag skulle kunna baka utav det, och fastnade för detta recept, främst för att jag hade allt som behövdes hemma. Så gott! Mackkvällarna är räddade, detta är ingen uppoffring att äta istället för det vanliga brödet... Min variant blev lite annorlunda, beroende på skafferistatusen. Här följer Kjerstis recept, med mitt substitut i parentes: 50 g färsk jäst 5 dl äppelmust  (eller vatten) 1/4 dl kallpressad avocadoolja (rapsolja) 1 dl pumpafrön 1 dl solrosfrön 150 g torkad, blandad frukt - jag tog fikon, aprikoser och dadlar (jag tog aprikoser och aronia) 5 dl Jyttemjöl Mix - orange påse 4 msk glutenfritt surdegspulver 1 msk fiberhusk 2 tsk salt (Jag lade till ca 1 msk nyponskal...
Majs- och kikärtsbiffar med zucchini Hihi, det verkar som att inläggen kommer med en halv dags förskjutning... Igår till middag gjorde jag kikärtsbiffar med majs i. Jag har lånat några vegetariska kokböcker på biblioteket, vilken guldgruva! I en av dessa böcker ( Stora vegetariska kokboken ) stod det att man kan göra biffar av enbart blötlagda, ej kokta , kikärtor, och att de då håller ihop bättre. Vilken upptäckt! Nu blev biffarna jättebra, förut har de alltid blivit misslyckade och velat ramla sönder. Egentligen säger det sig själv, när man tänker efter. Man gör ju inte köttbullar av stekt köttfärs heller... Nu blev det kaos innan jag fick fram maten på bordet, en vän ringde mitt under matlagningen, och min man kom hem från jobbet lite senare än vanligt. Därför hann jag inte ta kort på dessa utmärkta kikärtsbiffar, eftersom till och med tonåringarna gillade dem, och därmed länsade faten! De små var däremot mycket skeptiska, men smakade motvilligt. Majs- och kikärtsbiffar ...